Grundoplysninger

Åbningstider i SFO
mandag til torsdag fra 06.15 - 16.45
fredag fra 06.15 - 16.00
Lukket i uge 7 samt uge 29-31. Også lukket fredag efter Kr. himmelfartsdag, grundlovsdag samt mellem jul og nytår.

Halvtid: enten morgen fra 6.15 til 8.00 eller to eftermiddage om ugen eller til første bus
Klub for 4. og 5.kl. også til halvpris (550 kr.)

Ringetider
8.15-8.45
8.50-9.50
10.05-11.05
11.25-12.25
12.35-13.35
13.40-14.40

Klassetrin og spor på skolen

Antal klassetrin på skolen: Vi er en skole fra børnehaveklasse til og med 9. klassetrin.

Hvis du ønsker 9. eller 10. klassetrin på idrætsefterskolen, så besøg deres hjemmeside her:
www.bi-efterskole.dk

Yderligere oplysninger om skolens klasser findes her:  Klasser og klasselærere

Typer af tilbud efter skoletid

SFO på Bøvling Friskole

Bøvling Friskole har en meget velfungerende SFO i en bygning lige ved siden af skolen.

SFO åbner kl. 6.00 om morgenen, og er åben til børnene møder i skole kl. 8.20.Efter skoletid er der igen åbent indtil kl. 16.45.

Børnene spiser eftermiddagsmad ca. kl. 13.30. Efter at børnene har spist, er der forskellige tilbud til børnene. Det kan være aldersinddelte aktiviteter, eller aktiviteter, børnene selv skal vælge sig på. Meget af dagen er børnene i gang udenfor, med mindre det øsregner.

Der er gode muligheder både udenfor og indenfor, da skolens lokaler og arealer kan benyttes. Vi har fodboldbane, legeplads og Tarzanbane, pannabane og multibane umiddelbart op til SFO'en. Sommetider hygges der med bål eller andre fælles aktiviteter.

I tilfælde af dårligt vejr, leger de ofte sammen med en voksen i gymnastiksalen eller hallen. De voksne i SFO følger børnene op til bussen, så alle ved, at de er kommet med den rigtige bus hjem. Når de er klar til det, går de selv op til bussen sammen med de store børn.

De større børn i 4. og 5.kl. er velkomne til at være med i SFO.

For at det også skal være spændende for de store børn, laver vi forskellige ting, hvor det kun er de store der er med. Det kan være ture, overnatning, arrangementer m.m.

I SFO tiden kan børnene også deltage i sportsaktiviteter, da vi har et samarbejde med BUF og BI, så børnene kan deltage i håndbold, fodbold, spring/rytme og  badminton. Børnene følges til og fra aktiviteten. Det giver meget mere familietid, når alle kan tage hjem sammen.

Virksomhedsplaner, årsberetninger, brugerundersøgelser mv.

Hvis du ønsker information om Bøvling Friskole, så skal du læse siderne her på siden fx skolens målsætning

I skoleporten under dokumenter findes links til del og trinmål.

Man er altid velkommen til at kontakte skolen og evt. komme og se den.