Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Skolen er løbende renoveret, så alt fremstår pænt på skolen.

Indenfor de sidste 10 år, er der bygget en del nye klasselokaler.

Vi har fået 5 store og lyse klasselokaler, 1 stort formningslokale, idrætshal og stort og dejligt hus til SFO.

Vi har interaktive tavler i 11 lokaler, de lokaler hvor 0. -9.kl. hører hjemme + i fysik.

Vi har et computerrum og et klassesæt bærbare computere.

Vi har faglokale til musik, biologi, fysik, billedkunst, hjemkundskab og idræt.

Vi har lavet et stort og spændende rekreativt naturområde,

hvor vi har shelters, pavillon til udeundervisning, bålplads, infotavler med opskrifter på bålmad, og info om giftige planter, gryder, pander m.m.. hytte, skov, eng, adgang til å, kanoanløbsplads ,fodboldgolf, parkour, informationstavler om natur og landbrug, m.m.

Link til hjemmesiden: http://www.boevling-friskole.dk/

Link til luftfoto:          http://map.krak.dk/m/IY8OX

Elevernes skolemøbler

Skolen har næsten kun nyere møbler i alle klasser. Har vi elever med specielle behov, løser vi problemerne, det kan f.eks. være hørehæmmede børn, der har behov for en stol, der kan dreje (kontorstol), så de kan dreje stolen i stedet for kroppen, når de skal høre noget bagved eller ved siden af dem.

I lokalerne er lofterne beklædt med akustikregulerende plader, så lyden er bedst mulig for alle.Vi har desuden et teleslyngesystem i et af klasserne.

Skolevejens trafiksikkerhed

Vi er så heldige, at alle busserne kører ned og holder foran skolen, så børnene ikke skal over vejen, når de stiger af eller på bussen.

Vore børn, der cykler til skole, cykler bagom, så de ikke kommer om, hvor busserne holder og hvor forældrene sætter børn af.

Elevernes skolemøbler

Skolen har næsten kun nyere møbler i alle klasser. Har vi elever med specielle behov, løser vi problemerne, det kan f.eks. være hørehæmmede børn, der har behov for teleslynge eller en stol, der kan dreje (kontorstol), så de kan dreje stolen istedet for kroppen, når de skal høre noget bagved eller ved siden af dem.

Skolevejens trafiksikkerhed

Vore børn, der cykler til skole, cykler bagom, så de ikke kommer om, hvor busserne holder, og hvor forældrene sætter børn af.