• Her på skolen ønsker vi at alle har det godt. Vi forsøger derfor at behandle hinanden, som vi selv ønsker at blive behandlet.

• Da vi godt kan lide en hyggelig atmosfære og miljø, behandler vi både hinandens, skolens og egne ting pænt. Derfor sørger duksene også for hver dag at feje og tømme skraldespand, så det er rart at komme ind i lokalet næste dag.

• Ingen kan lide at blive tiltalt på en negativ måde, så derfor bruger vi sprogets positive ord, når vi omtaler eller tiltaler hinanden.

• Da alle skolens børn er dejlige børn, passer vi på hinanden, når vi færdes udenfor eller på skolens grund, også når vi venter på bus. Eleverne er på skolens grund indtil de har taget bussen hjem.

• Vi går ind for sundhed, derfor spiser vi ikke slik/ andet usundt eller drikker sodavand i skoletiden. Ved festlige lejligheder kan det dog ske vi får kage og sodavand.

• Ingen må ryge på skolens grund.

• Da vi er nærværende, med dem vi er sammen med, bruges mobilen kun før og efter skoletid. Den afleveres i klassen om morgenen, og udleveres efter sidste time. Den kan dog benyttes i timen, hvis læreren tillader dette.